perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevättä ilmassa


Kävimme eilen minun kotona, mutta kun ajoimme pihaan, siellä ei ollut muita kuin isi. Mitäs emme olleet mitään ilmoittaneet. Kaikki muut olivat lähteneet kylään! No, pikkuinen nukkui autossa, joten lähdin kävelemään ympäröivään luontoon. Ja sai huomata kuinka kesä tekee tuloaan!


Sulaneilta, hieman jo vihertäviltä, pelloilta nousi niin vahva märän maan tuoksu, että se aivan huumasi minut. Tällaista ei haista kaupungissa. Minä kuuluisin oikeastaan maalle, enkä kaupunkiin ajattelin. On niin ihanaa kun ei autot jylise ohi, eikä katupöly nouse nenään kiusaamaan. Täällä on niin puhdasta kaikki.


Lehtien silmut odottavat jo pulleina, ei tarvita enää monta lämmintä päivää kun ne puhkeavat.Ja linnut! On niin ihana kun taas kuulee linnunlaulua ja näkee kun linnut muuttavat takaisin tänne pohjolaan.
Pajunkissat ovat jo heränneet unestaan. Oijoi, ne ovat suloisia!Kaiken kaikkiaan oli ihana ilta ja aurinko laskiessaan värjäsi pilvet niin punaisiksi. Muut kerkesivät tulla hieman ennen kuin lähdimmme ja pikku-ukko sai nähdä kaikki nuoret ja vanhat enot ja tädit.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oikeen ihana toi mis on noi pajunkissat! :) ja sä sanoit että teil on karsee kamera..täh? :O

  VastaaPoista
 2. No, kyllä sillä hyviäkin kuvia saa mut se ei oo niin helppoa. Kirkkaalla säällä tulee hyviä, mut heti ku pitää käyttää salamaa niin hui kauheeta minkälaisia kuvia.

  VastaaPoista
 3. No mä en ota ikinä salamalla, mun mielest värit säilyy toisella tavalla ilman. Mut mun kamera on ihan seko, välil mene päälle ja välil ei vaik on just ladannut patteritki. Ni ylensä otan kännyl, niist ei tuu niin hyviä mut ei voi minkää.

  VastaaPoista
 4. Sepä se siinä salamalla ottamisessa, mut entäs jos on liian pimeetä ottaa ilman. Ja joskus sitä olis ihan hyvä käyttää, jos ottaa vaikka valoa vasten ym. sä kyl varmaan tiiät. Mutta unelmoin paremmasta, siis järkkäristä.

  VastaaPoista
 5. Joo no sillo se on hyvä olla. Mut mä ylensä tykkään ottaa päivänvalossa :) ei illalla oo ainankaa ulkona paljon ottamista :) mun mielest ainakin. Ainankaa jos ottaa luonnonkuvia tms. Ne on kivoja mut mä halusin mielummin hyvän kännykän, mä en jaksa sitä et kamera eriksee :p

  VastaaPoista