tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäloma

Olimme lauantaina serkkuni lakkiaisissa. Söimme hyvää ja tapasimme sukulaisia. Oli mukavaa! Mikä parasta, he asuvat järven rannalla ja päivä oli mitä lämpimin ja parhain. Aina tulee mieleen omat kevätjuhlat, ne olivat niin mukavia. Nyt on koululaisilla vuoden aherrus takana ja voi hyvillä mielin aloittaa loman.Uskalsin myös heittää talviturkin. Vaikka ilma oli kuumaakin kuumempi, vesi oli reippaasti alle 20 astetta. Se oli kylmää vettä! Täällä olemme myös viettäneet monia kesälomia ja aina on ollut niin mukavaa. On suuri rikkaus kun saa asua järven rannalla.

Tänään istun meidän kuumassa keittiössä ja haikailen järven rantaan. Keittiön mittari näyttää 28,3 ja ulkomittari 33 astetta, auringossa tosin, mutta kuuma täällä kuitenkin on. Tuuletin hurisee ja jääkaappi ja pakastin tekevät parastaan. Olisi niin ihanaa asua rannalla.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mulki on ihania muistoja että kesäisin aina mummin mökil uitii..siel on nykyää niin huono pohja ja mä oon niin känslig kaikille kaloille ja jutuille siel pohjal ;)

    VastaaPoista
  2. Eihän siellä pohjassa tarvi uida;).

    VastaaPoista