maanantai 13. kesäkuuta 2011

Rannalla

Eilen oli kuuma. Jäimme koko viikonlopuksi minun porukoille, auto ongelmien takia. Täällä omassa kämpässä olisi ollut niin kuuma, oli ilo olla hieman viileämmässä talossa! Kuitenkin, terassi poltteli jalkojen alla ja ilma aivan seisoi. Kukaan ei oikein edes viitsinyt olla ulkona, kun sisällä oli edes hiukan viileämpi. Iltapäivällä, pahimman porotuksen mentyä ohitse, lähdimme uimaan.

Läheisillä sorakuopilla riitti vilinää, vaikka se ei mikään varsinainen uimaranta olekaan. Uimasyvyys on parhaimmillaan kaulaan. Mutta lapset nauttivat ja meidän pieni mies juoksi ensimmäisenä veteen. Eikä olisi millään tullut pois. Vesi tuntui melkein yhtä lämpimältä kuin ilma. Ihanaa!


Tarvittiin hieman kekseliäisyyttä varjon aikaan saamiseksi, sillä rannalla ei kasvanut yhtään puita. Kuvassa näkyvät puut olivat niin kaukana ja korkealla, ettei sinne voinut mennä. Äiti otti kaksi harjanvartta ja pujotti verhon niihin. Pienin veljistäni nukkui sitten mukavasti varjon takana muuten niin kuumalla rannalla.


Niin mielissään hiekkalelujen kanssa. Uimapuku nyt tosikäytössä, eikä vain kylpyammeessa.


1 kommentti:

  1. Ihanan näköstä :) kävitkö uimas? en ole ollut kertaakaan uimas vielä..mut kyl kerkee viel ;) ihana pikku ukko. jos tuutte tänne joskus kesäl ni mennää uimaa :)

    VastaaPoista