maanantai 1. elokuuta 2011

En millään malttaisi odottaa


Kun vilja kellastuu, on paras marja-aika ja luonto alkaa näyttää syksyn merkkejä, me muutamme. Koko kesän olemme olleet sillä mielellä, että sitten syksyllä, kun on muutettu. Kaikki, kodin laittaminen, kaupoissa kiertely ym. ei ole kiinnostanut niin hirveästi, sillä joka ikinen tavara vain lisää muutettavien tavaroiden määrää. Muuttaminen 800km päähän ei ole tehty tuosta noin vain.

Olen todella malttamaton tämän muuton suhteen. Aikaisempina kertoina kun olemme muuttaneet, emme ole tienneet kuinka kauan aiomme asua kyseisessä paikassa. Aina on ollut tiedossa uusi paikka jonne muuttaa. No, emme me nytkään tiedä kuinka kauan asumme tulevassa paikassa, mutta ei ole myöskään harmainta aavistusta, milloin muka muuttaisimme jonnekkin muualle. Me siis asetumme sillä ajatuksella, että jos viihdymme ja kaikki menee hyvin, niin hyvä sitten. Siellä sitten asumme ja olemme onnellisia.

Se muuttaminen. Voi kuin saisi laittaa vain silmät kiinni tässä asunnossa ja herätä uudessa asunnossa. Moni on kuitenkin muuttanut pitempiäkin matkoja ja selvinnyt hengissä, joten emmeköhän mekin. Ajatella, jouluna muutto on jo reippaasti takana päin!

1 kommentti: