maanantai 17. lokakuuta 2011

Tapetteja sun muita


Teimme jotain päätöntä ja päätimme muuttaa tähän asuntoon ennen kuin olimme nähneet tästä muuta kuin pohjapiirrustuksen ja saaneet tuttavan sanan, että aika siisti. Onni oli matkassa, sillä asunto ei ole ollenkaan pahimmasta päästä. Olohuoneessa ja keittiössä on melko uudet tapetit. Näistä olohuoneen tapeteista tykkään todella. Yksi seinä on tätä ja muut seinät ovat samaa harmaata sävyä, mutta ilman kuvioita. Keittiön tapetit eivät iske niin kovasti, mutta ne ovat kuitenkin kivemmat kuin vanhat ja hikiset tapetit. Kaikinpuolin täällä on muutenkin aika vaaleita sävyjä. Mielestäni ihan kelpo vuokrakämpäksi. Emmehän me kuitenkaan tässä ole suunnitelleet asuvamme loppuelämäämme.

Täällä on aika kiva systeemi vuokra-asunnoissa ja bofond on sen nimi. Lattialle ja seinille on oma fondinsa. Niihin menee hieman rahaa joka kuun vuokrasta ja jos asuntoa haluu remontoida, voi rahat ottaa sieltä. Ei siis tarvitse omia rahoja kuluttaa vuokra-asunnon remontointiin.

2 kommenttia:

  1. Jag gillar också den där tapeten. :) Jag gillar ju grått så :) haha nä tapeten i köket är väl inte den finaste men den funkar ju ändå, hade kunnat vara värre ;) så måste man alltid tänka! och precis som du säger så är det bättre än någon gammal svettig tapet :D

    VastaaPoista
  2. Arvasit oikein... ;)
    Olen seurannut sun touhuja täältä, tästisi kautta löysin tän. Kirjoitat tosi kivasti ja on mukava seurata elämääsi ja touhujasi. Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista