maanantai 28. marraskuuta 2011

Lisää punaista

Olen kauniiden pikkutavaroiden rakastaja ja tykkäänkin käydä kirpputoreilla ostamassa "kaikenlaista krääsää". En oikeastaan tarvitsisi mitään uutta, mutta silmiini sattui Iittalan uutuus, Kastehelmi tuikkukippo. Ensi vilkaisulla ajattelin, että onko kivi-tuikusta tehty joku uusi versio, mutta lähempi tarkastelu osoitti sen kastehelmi sarjaan kuuluvaksi. Itselläni on kastehelmi jälkiruokakulhoja ja yksi tarjoilulautanen, jonka sain mummilta. Nämä ovat yksiä kauneimpia astioita, joita tiedän. Ihana tuikkulyhty, sanon minä. Jos ei itselle, niin vaikkapa jollekkin toiselle


5 kommenttia:

 1. Oi oi, aivan ihana. Mä oon heikkona punaiseen lasiin. En ole ennen nähnyt tällaista, eikä Iittalan sivuillakaan ole mitään tietoa. Punaisia Kastehelmi jälkiruokakulhoja kyllä on mutta ei tällaista.

  VastaaPoista
 2. En viitsinyt ensin laittaa mitään linkkiä, etten turhaan mainostaisi liikaa, mutta onhan tässä jo tietysti mainosta kerrakseen. Tuikkukuppi löytyy siis täältä http://www.iittalahomeshopping.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/K005978.

  VastaaPoista
 3. Laitoin vahingossa pisteen perään, ota se pois kun kopioit linkin. :)

  VastaaPoista
 4. Kato kato, ovat tehneet jotain uutta. Aika mehukas hinta tuolla punaisella kipolla Iittalan sivuilla.

  VastaaPoista
 5. Tekstistä saa sen kuvan että löysin tämän kirppikseltä, mutta ei se niin ollut. Löysin tämän surffaillessani netissä.

  VastaaPoista