torstai 5. tammikuuta 2012

Pieni projekti


Mieltä rauhoittavaa ja istumalihaksia puuduttavaa: neulominen. Aloitin Pieniä villasukkia, toinen on jo valmis ja toinen aluillaan. Oikein keväiset ja pirteät. Vaikka nautitaan nyt ensin talvesta, ennen kevättä.


Kaivoin äidin lankalaaria ja löysin tämän langan. Taitaa olla jotain novitan Seitsämänä veljestä papukaija lankaa. Yhdestä kerästä tulee siis nuo kaikki värit, lankaa ei tarvitse välillä vaihtaa. Mutta nyt kyllä nousen tästä sohvalta, alkaa paikat puutumaan.

3 kommenttia:

 1. En ole muutamaan päivään ehtinyt täällä vierailla ja sillä aikaa täällä on tapahtunut vaikka mitä. Hieno uudistunut ilme blogissasi. Ja kivoja juttuja olet tehnyt. Kauniit sukat tulossa. Kyllä se neulominen siitä vielä joskus suttaantuu kunhan siihen paremmin tottuu ja neuloosi tarttuu. Ei ole yhtään puuduttavaa :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy vähän tarkentaa:). Siis tykkään kyllä neulomisesta eikä se kamalaa ole, mutta aina välillä pitää kuitenkin muistuttaa itselle, rentouta ne kädet ja olkapäät. Ja jos istuu sohvalla miten sattuu niin kyllä jonkin ajan jälkeen on ihan jumissa. Täytyy välillä ottaa vaikka siivousspurtti.

  VastaaPoista
 3. mulle on kans tarttunut toi neuloosi ja on aika sitkeessä, ei sitten meinaa millään hellittää.... autossakin piti yrittää nyhrätä, vaikka valot oli heikonpuoleiset ;)
  Mut minkäs teet, kun lääkkeitä ei oo löytynyt tähän tautiin.Ja pitäskö edes yrittää parantaa tätä tauttii??? Pitää varmaan hankkia iso laatikko mitä alkaisi täyttää taudin tuotoksilla.

  VastaaPoista