torstai 9. helmikuuta 2012

Järjestelyä keittiössä


 Alkoi tympimään niin kovin kun samalla pöydällä oli mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, yleiskone, kannullinen kapustoja sekä aina milloinkin sekalainen seurakunta erilaista irtotavaraa. Raahasin pakastimen pois keittiöstä ja toin olohuoneesta yhden pöydän sen tilalle. Nyt keittiömme näyttää avarammalta, vaikken yhtään lisäneliöitä hankkinutkaan. Pöydillämme onkin nyt tilaa leipoa ja laittaa ruokaa.


Voitteko kuvitella. Tuossa pöydänpätkällä oli lisäksi vielä yleiskone, sekä mikro. Kahvinkeitin oli sitten mukavasti keskellä tiskipöytää, joten kahvin keittäminen oli oma taiteenlajinsa. Kättä sai pujotella milloin tiskien läpi, milloin edessä oli leikkuulaudallinen possun lihaa ja keittimen johto oli aina tiellä.


Kodinkoneet ovat siis saaneet hieman tilaa ympärilleen. Vieläkin minusta kuitenkin tuntuu, että pöydillämme on aivan liikaa tavaraa. Oletteko kuulleet, mistä saisi kalusteisiin integroitavia leivänpaahtimia ja hanaan asennettavan vedenkeittimen.

Muuten, nuo tapetit repivät pian verkkokalvoni verille...

3 kommenttia:

 1. Eli toisin sanoen tapetit eivät ole teidän laittamat? Kivan näkösiä noi tuolit tossa pöydän ympärillä, ootko mistä aina löytäny?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tosiaan meidän laittamat tapetit:D. Edellisillä vuokralaisilla on ollu vähän erilainen maku ku meillä. Tuolit on kirpparilöytöjä millon mistäkin, paitsi turkoosi-valkonen on perintö. Nii, ja toi ruskee tuoli löydettiin blocketista, melkein tässä naapurissa myivät sitä 30 kruunulla:)

   Poista
 2. Ihan kivasti toi pöytä tonne sopii! :)

  VastaaPoista