maanantai 6. helmikuuta 2012

Menoa myslistä



Tämän  innoittamana minun täytyi kokeilla omaa mysliä. Myönnetään, en ole koskaan oikein välittänyt myslistä, hikisiä hiutaleita kera onnettomien hedelmäpalasten. Annoin myslille vielä tilaisuuden ja nyt olenkin joutunut tekemään tätä jo lisää ja sekin on loppunut. Niin älyttömän hyvää itse tehty mysli todella on.


Paahdoin paistinpannulla pellavansiemeniä, psylliuminsiemeniä, pähkinöitä, auringonkukansiemeniä, mantelilastuja sekä kaurahiutaleita, joissa oli seassa vehnäleseitä. Kaikki paahdoin erikseen ja hieman jäähtyneenä sekotin ne purkkiin. Kaurahiutaleita paahtaessa lisäsin joukkoon hunajaa, joka tuo vivahduksen makeutta ja rapeutta. Kylmän maidon ja pakastemarjojen kanssa nautittuna maistamisen arvoista, varo vain ettet jää koukkuun.


Kastehelmikulhosta, tietenkin vielä parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti