maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kiivismoothie


Maitoa, kermaa, kiiviä, vaniljajauhetta, vähän sokeria jos tarvii. Innoissaan tein tällaista, kun kiivi on muutenkin niin hyvää.


Mutta kas kummaa kun rupesin juomaa maistelemaan, kieltä ja kurkkua poltteli karvas maku, aivan kuin olisin laittanut joukkoon jotain happoa. Ihmettelin, enkä sen jälkeen ole uskaltanut tehdä tätä uudestaan. Voisikohan karvaus johtua kiivin siemenistä, jotka tehosekottimessa menevät rikki? Ne kun eivät maistu purastaessa niin hyviltä. Oijoi, muuten olisi ollut niin herkullista. Kokeile jos uskallat!

2 kommenttia:

  1. Eipä ole omakohtaista kokemusta ilmiöstä, mutta google osaa kertoa näin: "Kiivi ei kuitenkaan sovi tarjottavaksi hapanmaitovalmisteiden kanssa, koske ne muuttavat kiivin maun karvaaksi.".

    http://www.kasvikset.fi/Suomeksi/Asiakkaille/Kasvitieto/Kasvit_A-O/K/Kiivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Empä näköjään osaa ottaa kaikkia googlen hyötyjä vielä irti. Pitääpä kokeilla jollain muulla nesteellä, vaikkapa mehulla.

    VastaaPoista