keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Eilen

Kerron nyt mitä teimme eilen, koska tänään ei ole kovin paljon kerennyt vielä tapahtua. Istun yksin koneella ja mietin miten pääsisin taas hieman alkuun tämän blogin kanssa. Nyt kun omassa valokuvaamisessa ja blogin pitämisessä on ollut hieman pitempi tauko, tuntuu että kirjoittaminen takkuaa ja kaikista kuvista tulee onnettomia. Intoa minulla valokuvien kanssa kyllä riittää, uudella kameralla on aivan erilaista ottaa kuvia kuin aikaisemmilla kameroilla, kameran puuttumisesta puhumattakaan. Oloni kameran kanssa on ehkä hieman samanlainen kuin kerjäläisellä, joka vielä eilen asui sillan alla ja tänään huomaakin olevansa palatsin omistaja hienoinen ruokineen ja palvelijoineen. En oikein tiedä, miten päin pitelisin kameraa, mistä ottaisin kuvia, kaikki on uutta ja koko ajan tuntuu siltä, voiko tämä olla totta. Aivan kuin kamera voisi muka oikeasti hävitä savuna ilmaan!


Räps, räps, räps! Sanoi suljin kun pääsin pihalle. Tulee se kesä tänne pohjoiseenkin, vaikka onkin hieman sitkeämpi kuin etelässä. Koivut ovat kutittavimmillaan kukassa ja minä poikani kanssa pärskin ja yskin.


Pikku pojumme uudet kengät, jos niitä tuolta viidakosta mihinkään erottaa. 


Leikkipuistossa oli "hieno ilma" mutta äidin mielestä kylmä. Vaikka takin alla kahdella paidalla palelin, jaksoin kameran voimin olla ulkona hieman kauemmin. Pientä miestä kylmyys ei tainnut lainkaan haitata. 
Iltaruuaksi meillä oli laiskan emännän lämpöisiä voileipiä. Menivät kaupaksi ja ruuan jälkeen lähdimme mummilaan jossa oli meneillään pihatalkoot. Ehdimme parahiksi kun alettiin makkaraa paistaa ja vältyimme mukavasti siivoamiselta. Se ei tietenkään ollut tarkoitus, mutta emme kerenneet aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti