tiistai 14. elokuuta 2012

Neilikka on ruusuni

Kukkien ystävä kun olen, venytin lompakkoa ja ostin puntin neilikoita. Ripottelin niitä ympäri kotia. Nyt  on kimppu olohuoneen pöydällä, yhden kimpun tökkäsin maitokannuun pesukoneen päälle ja loput leikkasin ikkunalaudalle omaksi asetelmakseen. Ihania kukkia ja kestävätikin vielä kauan maljakossa. Mukava joskus ostaa kukkia ilman mitään erikoista syytä, tulee hyvälle mielelle ja kotikin on pirteämmän näköinen.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Etsin hääkukiksi juuri tuon väristä neilikkaa kuin sinulla on yllä olevissa kuvissa. Monesta kukkakaupasta olen käynyt kysyämmä kyseistä väriä mutta eivät tiedä lajia että voisivat tilata.. Satutko muistamaan mikä on tämän neilikan laji? Tai edes mistä ostettu..

  Auttaisi paljon, kiitos! :)

  Terv. Julia

  VastaaPoista
 2. Kukat on osttettu ruotsista, Ica Kvantumista, ihan tavallisesta ruokakaupasta siis. En tiedä lukiko paketissa edes mikä laji on kyseessä. Ootko kattonu esim. Pirkka terttuneilikoita, onko niissä tän värisiä? Nää on nimenomaan terttuneilikoita, eli yhdessä varressa on enemmän kuin yksi kukka. Harmi ku en osaa enempää auttaa. Onnea hääjärjestelyihin:)!

  VastaaPoista