keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Virkattu lampunvarjostin ja jotain muuta


Tiedättehän niitä kamalia lampunvarjostimia, joita näkee vähän väliä kirpputorilla. Kangas tupakansavulla kyllästettyä tunkkaisen oranssia samettia, mutta varjostimien muoto vain kiehtoo minua. Ostin pari pientä varjostinta muutamalla kruunulla ja revin sen kamalan kankaan irti. Virkkasin vaaleanpunaisella puuvillalangalla varjostimelle uuden ilmeen.


Ilman ohjetta sain säveltää juuri niin kuin itse tykkäsin. Ja mielestäni onnistuin kohtalaisen hyvin. Ehkä joku toinen jalka pitää vielä keksiä, jotenkin tuo kultanen ei oikein iske.


Arvatkaa, mikä tämä on. Panta päähän, kylmiin syksyn tuuliin ja tuiskuihin. Olin mieheni kanssa ulkona ja alkoi aivan korvia sattumaan, kun ei ollut päässä mitään. Eilen illalla jämälangoista neuloin ja jännitin, riittääkö lanka. Mietin, kehtaanko edes julkaista tätä kun ei tämä näytä kuvassa miltään. Puiset napit olisi ehkä kivan näköiset koristeeksi.

5 kommenttia:

 1. Aivan superkaunis varjostin!! <3 Tommoset meille yöpöydille, ihanat!!!

  VastaaPoista
 2. Siis wow mikä varjostin!
  Panta pitäis ittellekkin tehdä. Olis pyöräilykypärän kansa aikas sopiva :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset!:) Yöpöydän lampuiksi ajattelinkin näitä (jos meillä joskus yöpöydät tulee olemaan). Kun mulla on toinen samankokonen, mut hieman eri mallinen varjostin. Ajattelin siihenkin samasta langasta virkata, niin ei haittaa erimallisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä ihana ja kiva idea! Mitä jos ton jalan maalais, vai eikö toi mallikaa iske? :) Apua mä unohan mun kakun uuniin kohta! kiva toi pantaki, piti vaa siitä vielä sanomani, et huippu ku sä jaksat tehä kaikkia noita :)

   Poista
  2. Vatsan kanssa kun jämähtää sohvalle niin on kiva kun edes sormet saa liikuntaa:) JOs jostain löytäisin kaksi samanlaista jalkaa, saisin kaks melkein samanlaista lamppua. Mut tosiaan maalaamistakin oon tässä jo muutaman vuoden miettiny, mut en oo raaskinu:).

   Poista