perjantai 16. marraskuuta 2012

Vauvantuoksuisia päiviä


Voi kun ajan voisi vain pysäyttää. Eilen olin aivan itkun partaalla, kun tämä meidän tyttö kasvaa niin nopeasti. Tuntuu että ei hän ole enää yhtä pieni kuin syntyessään. Ja tottahan se onkin. Otin tänään tilaisuudesta vaarin ja valokuvasin vauvaa. Jotta jää jotain muistoja kun hän on niiiin pieni.

Tänään ja viime päivinä on posti tuonut kaikkea kivaa. Vauvalle vaatteita ja onnittelukortteja. Eilen meillä oli myös vieraita, eikun ystäviä kylässä. Kun ensimmäiset lähti, soitti toiset, että voivatko tulla käymään. Ja mukana kakkua ja herkkuja, vauvalle vaatteita. Leikimme, että kakku on poikamme synttärikakku, sillä hän oli niin harmissaan kun pikkusisko saa kaikennäköistä ja kaikki tulevat vain pikkusiskoa katsomaan.

Muuten isoveli on ollut yllättävän hienosti, mitään isompia mustasukkaisuuskohtauksia ei ole tullut, mitä nyt meinannut tiittaa lyödä, mutta sitäkään ei kovin tosissaan.

4 kommenttia:

 1. Kiitos, kiva kun kommentoit:). Kiva saada palautetta kun omastakin mielestä on onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä ihanat pikku varpaat Ja, mikä hieno kuva. :) Förlåt mig men jag är inte så bra på att skriva på finska. Jag får öva på stavnigen tror jag! '

  Terveiset Carolina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). Hyvinhän sä kirjoitit. Kaikki oikein:).

   Poista