keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Paperi rapisee

 Lahjat on nyt kääritty lempparipunaiseen ja kierrätysruskeaan. Aika mukavaa puuhaa, varsinkin kun keksii jotain uutta. Käytin käpyjä ja paperista leikkaamiani "lumitähtiä" koristeina, sekä perus paperinauhaa ja uutena juttuna ompelin jotkut paketit. Vanhat tapetiti näyttelevät tänä jouluna pientä sivuosaa noissa pienissä paketeissa lattialla. Tuo puna-vihreä kuviollinen löytyi mummilan vintiltä ja on aika vanhaa. Tosi haurasta, mietin uskallanko siihen mitään kääriä, mutta kestää se vissiin kuitenkin. Aivan pelkkää paperia se tapetti, on ollut ihan oma lajinsa liisteröidä sellaista seinään.











Enpä hirveästi ole lahjoista stressannut, miehelleni olen tasan yhden ostanut ja toivonut itse sukkia. Kaikkein kivoin on antaa lahjoja lapsille. Teinkin täksi joluksi pienen pienet joulupussit sisaruksille, sisältö olkoon yllätys. Ei kuitenkaan mitään suurta ja ihmeellistä, pikemmin pientä ja ajatuksella paketoitua.

4 kommenttia:

  1. Kiva idea ommella nuo lahjapussukat tukevata paperista tai tapetista. Sinne on helppo sujauttaa jokin epämääräisen mallinen lahja, jonka paketoiminen kauniisti paperiin on yhtä tuskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aika helppoa, vois tehä näitä kaappiin valmiiksi niin on mistä ottaa jos kiireessä täytyy paketoida.

      Poista
  2. men asså! jag skulle vilja ha paket av dig/er bara för det är så fint packat :D jättevackert och mysigt verkligen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta on ihanaa tehdä nättejä paketteja, se on niin kuin melkein osa sitä lahjaa. Kaunis paketti siis:)

      Poista