tiistai 11. joulukuuta 2012

Prinsessalle mekkoja


Myöntäkää äidit, lapsia on niin kiva pukea ja heille on mukava hankkia vaatteita. Varsinkin kun niitä saa lahjaksi. Itselläni on kausia kun oma pukeutuminen ei kiinnosta sitten tippaakaan, mutta lapsilleni laitan mielellään jotain kaunista. Lapsille kun sopivat lähes kaikki vaateet. Ei tarvitse miettiä, kuinka piilottaa jenkkakahvat tai pikkuhousujen kiristykset. Ei monen tunnin hikoilua kuumissa sovituskopeissa eikä turhia otanko vai jätänkö-pohtimisia. Tiedän, tämä pätee tietenkin vain niin kauan kun lapset tykkäävät siitä mistä äitikin.


Lauantaina meillä oli ristiäiset enkä voi nyt olla mässäämättä näillä mekoilla. Meidän prinsessa sai lahjaksi mekon jos toisenkin. Huomatkaa pääväri. Onneksi rakastan vaaleanpunaista. Salaa tässä tunnustan, tytöille on kivempi etsiä vaatteita, mutta heti perään huokaan, että pojille kun vain on kaupoissa huonompi valikoima.


Kukkamekko tuli suomesta jo aikasemmin, en voinut jättää sitä pois tästä kun se on niin söpö. Nyt vain ihmettelen, kun henkarit meinaa loppua.


Poikkeus vahvistaa säännön, tytöille ostetaan ja annetaan vaaleanpunaista, roosaa ja pinkkiä. On tuo sininenkin todella suloinen. Nyt saa tämä kaapinsisältöpostaus riittää, olisi tuolla vielä rekillinen mekkoja (eipäs kun kasa) mutta jääkööt ehkä toiseen kertaan.

2 kommenttia:

  1. Oi ihania mekkoja! Meillekin kertyi noita pieniä söpöjä mekkoja niin paljon, ettei montaa kertaa ehtinyt samaa mekkoa käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otinkin säännöksi, mekko per päivä. Miksi ihmeessä säästää vain johonkin juhlatilaisuuteen, kun ei niitä sitten kerkeä käyttää kaikkia. Ja käyttöönhän ne on saatu:) Kiva kun kommentoi:).

      Poista