torstai 17. tammikuuta 2013

Kuinka pieninä palasina onkaan


Aika menee liian nopeasti. Viihtyisin täällä suomessa vielä, mutta toisaalta haluan kotiin. En kuitenkaan halua niin kauas perheestäni. Tunteeni ovat niin ristiriitaiset. Loman alussa kotiinlähtö tuntui niin kaukaiselta, päiviä oli edessä vaikka kuinka. Nyt niitä on enää muutama hassu. Odotan, että pääsen kotiin ja tapaan ystäviä ja saan aamulla hakea omat postit, mutta silti jään kaipaamaan tänne, kotiini.

Viihdyn tällä hetkellä melko hyvin pohjoisessa, mutta kaipaan kuitenkin paljon tänne etelään. Täällä on ystäviä, joiden kanssa tulee oltua aivan liian vähän, täällä on lapsuudenkotini. Milloin taas seuraavaksi tapaamme?  Ja kun yksi vierailu ei edes riitä, että kerkeisimme kaikkia näkemään. Rakastan sitä karua luontoa lapissa ja ihan totta -asunnotkin ovat siellä halvempia. Ystäviäkin olen ehtinyt saamaan. Mutta minkäs teet, kun olet syntynyt ja elänyt etelässä. Veri vetää etelä-suomeen.

Tuntuu, että juttu ei nyt luista, mutta halusin jotain mietteitä kirjata ylös. Aina olen ilmaissut itseäni paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla. Nyt kirjoittaminenkin tuntuu tökkivän. Toivon, että meille joskus löytyisi paikka, jossa alamme elämään. Paikka, jonne asetumme, josta ei olisi kiire minnekkään. Olen vain niin malttamaton, että haluaisin sen heti.

4 kommenttia:

 1. det finns alltid något man saknar, var man än bor. jag vill bo i lule, men finns saker och människor i knivsta jag saknar, samma i gällivare, finland & norge. så kommer det nog alltid vara. men jag tror och hoppas att man ändå hittar ett ställe där man känner att 'det här är mitt hem!'. vad kul att ni kommer tillbaka, är ju tomt på bön utan er :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack, snälla du! Vad kul höra att ni saknar oss.

   Poista
 2. Jaa, klart vi saknar er! <3 Jag får ju se er snart och resa mer er en liten bit. :)) Ska bli så kul! Det är sant att det känns tomt utan er på bön och annars också. Det är så kul att bara kunna ta en liten promenad och hälsa på er. :) Jag hoppas ni stannar i Luleå länge! Och att ni känner att ni trivs. Kram.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). En nyt jaksa vääntää ruottii. Kohta nähään!

   Poista