maanantai 28. tammikuuta 2013

Uudet kengät ja jotain muuta

Kuten ehkä olette huomanneet, on blogissani kuvien koko vaihdellut viime aikoina jonkin verran. Yritän tässä löytää itselleni sopiva kuvakokoa, mutta sanokaa te, mikä olisi paras. Viime postauksen nalle tuli ehkä hieman liian suurena, ei mahdu kokonaisena ainakaan meidän ruutuun.

Sitten asiaan.

Suomessa kävin pari kertaa alennusmyynneissä ja löysin kerrankin huippulöydön ja pakotin kukkaroni taipumaan tähän pieneen investointiin. Nimittäin näihin kenkiin. Lähtöhinta oli satasen, mutta alennus oli 70 prossaa, joten sain nahkakengät hyvällä hinnalla. Kunhakevät alkaa lumia sulatella, nää on kiva vetää jalkaan.


Tigerista nämä söpöt pahvisalkut, niihin on kiva piilotella kaikkea vähemmän nättiä pois silmien tieltä. Noi muistikirjat on ihan mahtavat, 1 ja 2 euroa kappaleelta, varustettuna kirjanmerkillä, kiinni pitävällä kuminauhalla sekä takakannessa pieni tasku tärkeille lippulappusille.

4 kommenttia:

 1. Tiger on kuulemma täälläkin jossain, pitäis mennä ihasteleen edullisia söpöliinejä! Onnea päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,varo vaan, sieltä tarttuu puoliväkisin jotain matkaan mukaan. Kiitos, sitä samaa sulle:).

   Poista
 2. Minun mielestäni isommat kuvat on kivoimpia :)Käy kommentoimassa mun arvontaan :)! http://cupidoponi.blogspot.fi/2013/01/arvonta-ja-kuulumisia.html

  VastaaPoista