tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kinuskillaan

Viikko bloggaamatta, mutta aika tuntuu hurjasti pidemmältä. Paljon olemme ehtineet, olla kipeänä, käydä mummilassa, Farmari-näyttelyssä, ottaa kuvia ja ottaa kuvia ja ottaa kuvia. Tänään meinasin tehdä mieheni kanssa pienen keikan ja käydä syömässä tyhjäksi kahvila Kinuskillan vitriinit kakuista, mutta paikka olikin kiinni. Missasimme aukioloajat hieman, mutta kiertelimme ruukin ympäristössä ja ihailimme maisemia. Josko huomenna uudestaan? Saatte kuitenkin kuvia edellisestä kerrasta, äitini ja siskojeni kanssa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, Kinuskilla Kellokosken ruukin kupeessa. Rosoinen ulkokuori kätkee sisällenä ihanan ja ammattitaitoisen kahvilan upeine konditoriaherkkuineen! Ihan häkellyin kun sisälle astuin.

joo, kuvassa ei ketään tuttuja, ihan jotain satunnaisia kahvilakävijöitä :)

4 kommenttia:

 1. Käittekö siis Farmari-näyttelyssä Seinäjoella?Jo kävitte nii näittekös siellä tällaisia poneja? Linkki tässä: http://reetuli.blogspot.fi/2013/07/farmariterveiset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellähän me olimme. Viimeisenä näyttelypäivänä lauantaina ja taisin nuo ponit nähdä. Lasten kanssa ei vaan kerennyt niin keskittymään kaikkiin juttuihin, vaikka yhtä kengitysnäytöstä hieman kerkesin vilkaistakkin:).

   Poista
 2. Hups , tuli vähä kirjotusvirheitä!Eki siis *kävittekö ja *jos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eli , siinäkin näköjään virhe!

   Poista