tiistai 20. elokuuta 2013

Päivät ne vauhdilla etenee

Kaikkea ei kerkeä. Kun on paljon tekemistä, jää tämä blogi niinkuin aivan viimeiselle sijalle. Eilen oli oikea superpäivä. Aloitin päivän leipomalla kaksi leipää. Mieheni lähti tekemään koulutehtäviä mummilaan ja jäin nuorimmaisen kanssa kotiin, paistoin leipiä, pesin pyykkiä, siivosin... Lähdin itsekkin mummilaan ja aikamme (=puoli päivää) siellä vietettyämme päätimme lähteä pikkutytön kanssa sienimetsään. Meillä oli mukava metsäretki, saalis oli ennätykselliset 9 litraa kanttarelleja. Illalla sisko tuli miehensä kanssa syömään kanttarellisoppaa ja vielä illemmalla leivoin toisen satsin leipää, kun edelliset kerkesivät loppua. Kuvat onkin sitten viime perjantailta kun olimme leikkipuistossa.


6 kommenttia:

 1. Oho, mikä kanttarellisaalis. Siitä tekee jo monta ruokaa. Ihanat kiehkurat pikkuisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei olla ikinä löydetty noin hyvin:). Tehtiin(tai siis miehni teki) Kanttarellisoppaa ja pistettiin loput pakkaseen odottamaan oikeaa ajankohtaa.

   Poista
 2. Just ihanat kiehkurat juu. Kultakutri jr. Love

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo miettuny että mitenköhän rohkasen tyttöä jos joskus kiharat ei miellytä. Itsellä kun joskus oli sellainen kausi, kateellisena katsoin kaikkia piikkisuoria kuontaloita. Mutta nyt olen ihan tyytyväinen. Vai kultakutri jr. Hehe! Kiitti!

   Poista
 3. Ihana tuo sinun uusi asusi...
  Juu. joku voisi kerätä sienet ja laittaa.
  kyllä mä söisin...
  musta ei oikein ole sienimetsään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Koita käydä metsällä jonkun osaavan kanssa, kanttarelli on maailman helpoin tunnistaa. Kokeile edes, se on tosi mukavaa!

   Poista