keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Päivän pelasti kahdet kengät

Minulla on tästä päivästä niin hyvä mieli, että pakko tulla tänne kertomaan. Tuntuu melkein hieman naurettavalta, että tavaroiden ostamisesta voi tulla näin hyvälle tuulelle, mutta annan siihen itselleni kuitenkin luvan. Kävin siis kirpputorilla.

Lähdin ihan yksin, olallani keikkui kevyt laukku ja hyppäsin bussiin raikkaassa auringon paisteessa. Päätäni hieman särki, mutta en antanut sen haitata sillä mikäs sen mukavampaa kuin kierros kirpputorilla aivan rauhassa. Perillä aloitin kierrokseni vaateosastolta. Edellisellä kerralla olin löytänyt itselleni talveksi intuvatakin ja miten mielissään siitä olin, sillä se oli kuin uusi mutta murto-osan uuden hinnasta. Josko tälläkin kertaa löytäisin jotain... Lasten kenkähyllystä löysin pojalleni siistit syksykengät ja naisten kenkien joukosta itselleni talvikengät. En meinannut uskoa että se oli totta! Talvi toisensa perään olen kulkenut mitä onnettomimmissa kengissä ja viime talvena ne eniten käytetyt hajosivat. Miten iloiseksi jonkun vanhat mutta siistit ja kaiken lisäksi kauniit kengt voikaan minut tehdä. Ihan sairasta, minulla oli melkein samanlainen olo kuin jos olisin voittanut miljoonan. Olen tässä syksyn mittaan hieman murehtinut tätä tulevaa talvea ja että pitääkö minun muuttua kengiksi ja takiksi. Minulla ei olisi ikimaailmassa ollut varaa ostaa näitä vaatteita uutena. Raha on meidän perheessä aika vähän käytettyä, kun ei sitä paljon olekkaan. Ihanaa kun on talveksi kunnon kengät ja takki!

Nyt ei ole kuvaa kummastakaan, mutta tyytykää nyt näihin samalta kirppikseltä ostettuihin verhoihin.


4 kommenttia:

  1. Voi että. Kirppislöydöt on vaan niin kivoja. Sulla oli varmaan hauska siellä ihan rauhassa kävellä! :) Ja tosi kiva kun teit löytöjä!

    VastaaPoista
  2. Niin, mikä sen mukavampaa kuin kirpputorit!

    VastaaPoista
  3. Onko noi verhot muuten uudet? Muistaakseni en ole ennen nähnyt. :) Kivan näköiset.

    VastaaPoista