torstai 21. marraskuuta 2013

Nyt on mun hetki

Esikoinen lähti mummille ja toinen pikkumukula nukkuu parvekkeella vaunuissa ja mies on töissä (siis työharjoittelussa). Keitän kupillisen teetä ja otan ihan iisisti. Ikkunassa loistaa joulun tähti, ihanan tunnelmallista. Haimme tähden ullakolta aamupäivällä. Meidän arki on ihan hassua kun mieheni on tehnyt harjoittelussa nyt iltavuoroa. En oikein tiedä pidänkö siitä vai en, mutta ei tämä nyt niin kamalaa ainakaan vielä ole ollut. Tämä taitaa olla nyt päivän rauhallisin hetki, teekupposen kanssa ja blogia päivitellen. Eilinen oma hetki oli ulkona, kun lähdin kameran kanssa hetkeksi ikuistamaan laskevan auringon valoa.

Min son är nu hos farmor och hans lillasyster sover på balkongen. Mannen är på jobbet (eller snarare på praktik). Jag kokar en kopp te och tar det bara lungt. Julstjärna lyser i fönstret och det är så mysigt. Vi hämtade stjärnan från vinden på förmiddagen. Våran vardag är lite konstigt numera, när mannen jobbar på kvällar. Jag vet inte om jag gillar det eller inte, men det går. Nu är det dagens lungnaste stund och jag hinner sitta med tekoppen och uppdatera blogg. Och bilderna tog jag igår. Jag for med kamera och tog lite bilder när ljuset var vackrast. (Det känns som att jag har sprungit maraton när jag har skrivit så här lång text -alltså på svenska).


6 kommenttia:

  1. Vad roligt att du börjat skriva på svenska! :-) vackra bilder!!

    VastaaPoista
  2. verkligen bra du är på svenska! :D fortsätt så! :)

    och superfina bilder! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack, tack för allt! Jo, jag försöker i alla fall. Och med google som hjälpare:).

      Poista
  3. Oo, vad mysigt ni har det där ute! Solen måste gå ner jätte tidigt? Paaaaljon terveisiä täältä. Juu tähti ikkunassa kertoo, että valo on ja on tuleva. Hyvä on matkaa tehdä pimeyden varjon laaksossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, det är mörkt typ tvåtiden. Kiitos terkuista, sinne kans! Lumi ja jouluvalot tuo valoa. Ja ystävät! Ilman niitä olis aika pimeetä.

      Poista