tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laskiaistiistai - fettisdagen

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3451465/?claim=byqhc8qewmc">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>
 Olen jo aivan unohtanut ne vadelmahillolla täytetyt pullat, joita laskiaispulliksi kutsutaan. Nyt laskiaispullan sisällä täytyy olla pehmeää, melkein valuvaa (joo ja mieluiten itse tehtyä) mantelimassaa pullaan kaivetussa kuopassa ja päällä rutkasti kermavaahtoa. Unohtamatta pinnan tomusokerointia. Laskiaispullia on tullut nautittua tänä vuonna enemmän kuin vasemmassa kädessäni on sormia ja hetki sitten luulinkin että laskiainen on jo mennyt kun pullia on tullut joka tuutista. Ei melkein parempaa herkkua löydy. Ja te jotka ette mantelimassapullasta tykkää, unohtakaa sellainen kuiva pulla jonka sisällä on siivu kovaa mantelimassaa ja hienoisesti kermaa kostukkeena ja antakaa yksi mahdollisuus kunnon pullalle!

Eilen juhlistimme poikamme jo mennyttä synttäripäivää. Coctailpaloilla, sievillä pikkukakuilla (mies taituroi) ja aaaah niin taivaallisilla laskiaispullilla.

6 kommenttia:

 1. Aah! Noi pullat näyttää todella hyvältä! Söin tänä suomalaisen laskiaispullan. Pakkases on pikkupullia jotka sopii just hyvin ja mantelimassaa on. Vain kerma nyt puuttuu ja lähen koht ostamaan. :-P Täytyyhän sitä ainanki yksi oikea laskiaispulla saada! Mutta koska ne pullat o pieniä nii luulen "att det slinker ner ett par stycken iaf". ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainaki yks! Noi oli tosi hyviä, r ne teki ja mä vaan täytin.

   Poista
 2. Men åh vad gott allt ser ut, blev det nåt över;) skämt åsido! Men ni är verkligen superduktiga på att baka och vilka fantastiska bilder!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Åh, tack! Jo, det var gott, speciellt semlor. Tyvärr, allt tog slut. Men vi kan gärna baka tillsammans nån gång:).

   Poista
 3. Melkein sanattomaksi pisti noi pienet kakut... miehesi kädenjälkeä? Nyt tietää ketä suositella tekemään hääkakkuja, jos nyt jollain häitä on tulossa! Todella mestarikokki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta:)... Joo, hänpä juuri. Ei itellä olis niin hermot riittänyt pipertää. No onhan se aika mestari, vaikka vaimona sen sanonkin:).

   Poista