lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kevätkäsitöitä

Raskastan sisustamista, se on yksi lempipuuhistani. Viime aikoina ei vain energia ole riittänyt sistuksen miettimiseen. Mutta nyt sisustuskärpänen on päässyt kyllä puremaan, eikä menoa ole paljon mikään jarruttanut. Vaikka budjetti ei ole suuren suuri niin kirppareilla ja kekseliäisyydellä pääsee pitkälle. 


Keltanen on nyt saanut mut sekaisin ja pari tyynynpäällistä olen ommellut. Ylemmässä kuvassa ihan kangaskaupan kankaasta ja alemmassa kuvassa keltainen väri on vanha pöytäliina, kirpparilta fyndattu. Sopii mun mielestä just hyvin noiden muiden pastellisävyjen kanssa, vähän raikastaa tunnelmaa. Mä oon pikkuhiljaa alkanu tajuumaan, että pidän väreistä, eikä vitivalkonen sairaalatunnelma ole mun juttu.


Jos mä tykkäsin tehä noita tyynyjä, niin näitä kanoja vasta oli rattoisa ommella. Ei ohjetta muuta kuin omasta päästä ja ihan vapaat sävelet. Ja tulihan niistä aika kivoja! Ompelin niihin sisälle pussin herneille, vähän painoa antamaan. Ehkäpä näitä syntyy vielä lisää, kuka tietää.

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kanoja. Vähän tuon tapaisia me tehtiin tilkkukurssilla vuosia sitten. Ei niiden materiaalie tarvii aina uusia olla. Jostain vanhasta rievusta saattaa saada hyvän idean ja siitä syntyy sitten vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempia nää on just vanhoista näteistä lumpuista tehtyinä! Juu, muistan kanssa nähneeni ja teettäneenikin noita rumista keltaisista huopakankaista, nää on ehdottomasti nykyaikaisia. Ja vuodenajassa ;-) Hyvää pääsiäistä!

   Poista
  2. Minna: Joo, malli taitaa kyllä olla mullekkin tuttu jo jostain ala-asteelta. Mulla onkin sellanen motto että ensin käytän niitä juttuja mitä löytyy, sitten vasta ostan ja senkin yritän kirpparilta löytää. Tällä systeemillä tosin teen joskus asiat itselleni vähän liiankin hankalaksi:).
   gullamaari: Niin on! Kierrätys on kivaa kaikin puolin. Hyvää pääsiäistä!!

   Poista
 2. Haastoin sut!Lisätietoa mun blogissa! :)

  VastaaPoista