tiistai 20. toukokuuta 2014

Valoa on nyt yötä päivää

Voi tätä valon määrää! Nyt saa olohuoneessakin sälekaihtimet kokonaan auki kun tuli työmies asentamaan uudet. Valoa lisäsi vielä se, että pesin ikkunat edestä ja takaa ja molemmilta sivuilta. Ja toki kun on niin valoisaa niin pitäähän sitä uudet klasit saada! Ihastuin noihin pyöreisiin, mutta luulen että ovat aika lailla mielipiteitä jakavat. Pääasia kuitenkin että itse tykkään.
 Olemme myös saaneet nauttia lämpenevistä keleistä. Siitä on nautittu vaikka kuulinkin että kehäkolmosen lähiseuduilla on vielä lämpöisempää. Naapureiden uusi grillikin on nyt testattu ja kyllä sillä kaasulla vain on mukava grillata. Ootteko maistanut parsaa? Ihan mielettömän hyvää, voissa kevyesti pastettuna, niin että purressa rusahtaa.

Ja tämä kirja. Tuli tilattua lempilehti, Family Living, ja tilaajalahjaksi tuli tämä ihana kirja, Rum för kidsen. Aika jänskiä juttuja, niinku verkko katonrajassa jonne voi kiivetä kaappiportaita pitkin. Tai höyläpenkki lastenhuoneeseen. Kirjan idea on hauska sisustaminen, niin että lastenhuoneessa on lapsilla kivaa, eikä vaan niin että vanhempien silmää miellyttää. Ruotsiksi toi on, enkä tiedä miten sen saatavuus on suomessa, mutta kirjailijalla on blogi mistä löytyy diy-juttuja.

Aurinkoista ja lämmintä kevättä ja kesänalkua. Mä tässä jo surkuttelin kun on niin pitkä ja kylmä kevät, mutta eiköhän se tästä!

7 kommenttia:

 1. Noi arskat on just kivat! :) Mäki haluaisin jonkun lehden tilata, on kiva katsella sisustuslehtiä mutta mielestäni sisustuslehdissä on liian paljon uutta ja modernia nii en tiiä. Retro-lehti on hyvä, sen vois tilata kyllä. Olen alkanut ettii sisustuslehtiä kirpparilta ni sieltä ostan jos sattuu löytämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi family living on kyl kiva:). Ja sit sisustuslehissähän usein on uusia juttuja mitkä on vanhojen kopioita.

   Poista
 2. Siis mä poistin noi koska tuli niin sekavaa hahaha. Siis joo, voi olla niin, mutta haluisin enemmän kirppislöytö-koteja ja esim. vinkkejä miteniitä voi käyttää ja mitä niistä löydöistä voi tehdä. Esim. diy-askartelua ja miten niitä voisit käyttää toisella tavalla mitä on alkuperäinen ajatus..jos ymmärrät :) vähä niinku återbruk och så. :) En tykkää siitä "tyylistä" mitä usein näkee niissä lehdissä - paljon valkoista, valkoista ja valkoista. Ja mustaa ja mustavalkoista. Mer fäger!!!! :))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo, nyt mä poistin ne lopulisesti:). Ootko sä lukeny tota Family living koskaan? Se on varmaan värikkäimmästä päästä sistuslehtiä. Luulen että säki tykkäisit. Sit toinen mun suosikki on Kloka hem, se ei oo niin värikäs, mut siinä on paljon kaikkia kierrästysjuttuja ja ekoajattelua. Just mun tyylinen. Koita kattoo noita lehtiä jos saat jostain käsiin:). Toi mustavalkonen ei oikein oo munkaan juttu...

   Poista
 4. Minkäikänen oot? Näytät hurjan nuorelta!! :) Tykkään sun blogista ja jotenkin omanlaisesta tyylistä!

  VastaaPoista