torstai 18. elokuuta 2011

Me hullut

Mistä tässä aloittaisi? Voisi pakata tuon ja tuon voisi pakata tuohon laatikkoon. Keittiössä on vielä muutama kippo, mihinkähän ne saisi mahtumaa? Öö... Eihän tässä oikeastaan ole enää kuin olohuoneen ja keittiön ja vessan tavarat. Ai, niin, kaikki vaatteet myös...

Muuttaisin paikasta toiseen mielellään niin vähän kuin mahdollista. Muutto tässä on nimittäin taas menoillaan. Eilen saimme kontin jonne lastata muuttotavaraa ja parin viikon päästä muutto on jo ohi. Tuntuu että niin paljon on asioita mitä pitäisi tehdä, mutta en tiedä mistä aloittaa. Pakata voi aina, mutta missä vaiheessa pakkaan mitäkin. Aivan varmasti tarvitsen kipeästi raastinrautaa heti huomenna, jos sen nyt pakkaan. Ei! On otettava niskasta kiinni ja vaikka vasaralla sitten pilkottava ne porkkanat, jos nyt on sattunut kaikki keittiövälineet pakkaamaan. Käy kelassa, tee muuttoilmoitus, käy pankissa, käy kaupassa, pakkaa matkalaukut, siivoa, käy kaupassa ja taas siivoa.

Kuka muuttaa vuoden aikana kolme kertaa, yksi niistä ulkomaille?

Me hullut.

2 kommenttia:

  1. Nytkö se muutto on jo käsillä? Ettekä minullakaan ehtineet käymään... :(

    VastaaPoista
  2. No varmasti on paljon tekemistä, ja ei vaa pakkaamisessa, huh. Muistan ku muutin oulaisiin, siin oli kaiken näköstä enne ku sain sen kortin, vaik eihä mul ollu noin paljon pakattavaa ku teil.

    VastaaPoista