keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sateen jälkeen paistaa aurinko


Viime päivinä on satanut satanut satanut. Mutta, välillä se aurinkokin on paistanut! Kävellessäni tänään kauppaan (kamera mukana, tietenkin), nappasin tämän kuvan.

Jotenkin hieman haikeat on nyt tuntemiset. Miten saisi kaikki irti näistä viimeisitä päivistä kotimaassani? Tapasin sunnuntaina erään ystävän, joka on lähdössä Atlantin toiselle puolelle opiskelemaan. Voi, se oli niin haikeaa! Vaikka ei paljon olla oltu viime aikoina tekemisissä, niin ihan jo ikävä tuli. Tuli ikävä kaikkea mitä nyt tänne jää ja jännittää hieman uuteen maahan muutto. Tuntui että olimme niinkuin samassa veneessä.

Aikanaan kuitenkin löytää uusia ystäviä, unohtamatta kuitenkaan niitä vanhoja. Elämä menee eteenpäin. Jos hetken tuntuisikin surulliselta, niin iloisin ja odottavaisin mielin lähden kohti uutta. Täältä tullaan!

2 kommenttia:

  1. Hehe mä aattlin just ku luin ton ensimmäisen, et joo ylensä tulee aurinko saden jälkee paitsi tääl. sit muistin et eile oli aika hieno ilma. ku tääl on satanut koko viikkoo ja viime viikol kans monta päivää. rasittaa! mut toivottavasti tulee sellaset hienot päivät viel, ku te ootte tääl.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kuva, olet taitava kuvaaja. Hyvin kuvaa tuo otsikkokin sinun tunnelmia, toivottavasti. Vaikka nyt tuntuu haikealta, niin iloa ja riemuakin on tulossa. Onneksi on blogit ja s-postit keksitty niin ette ihan unholaan voi hävitä.

    VastaaPoista