lauantai 17. syyskuuta 2011

Meren rannalla ja tien päällä


Ajelimme tänään kaupungin ympäristössä, hieman harvemmin asutuilla alueilla. Tutkimme uutta kotikaupunkiamme ja jalkauduimme erääseen pieneen satamaan. Olen jo monta kertaa hehkuttanut, kuinka upea ja kaunis luonto täällä on, mutta täytyy sanoa se taas. Paikallisille nämä maisemat ovat varmasti arkipäivää, minä taas nautin täysin siemauksin. Huomaatteko tässä kuvassa jotain kummallista? Niin, se hieman punertaa.


Kameramme taitaa viiden vuoden jälkeen sanoa sopimuksensa irti. Ei tullut sitten tämän hienompia kuvia päivän reissusta. Jes! Ei kyllä yhtään naurata. Voin vain haaveilla uudesta kamerasta. Ehkä sitten joskus sellainen tulee hankittua, kun on varaa. Osaako kukaan muuten sanoa, mikähän mahtaa olla vialla ja kannattaako korjauttaa?

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia vaikka niissä värivikaa onkin. Mun vanha kamera kun hajosi, sille tuli "migreeni". Siis ensin kuvanäyttö rupesi vilaamaan ja lopuksi se siirtyi kuviinkin. Kävin kameraliikkeessä kysymässä mikä sitä vaivaa ja kannattaako korjata. Sain vastauksen, että ei kannata korjata eikä edes ruveta tutkimaan mikä on vikana. Kumpikin kuulemma maksavat enemmän kuin uusi kamera.

    VastaaPoista
  2. Hei kivat kuvat :) vaik toi toinen meni tollei se on just hieno :)

    VastaaPoista