torstai 3. marraskuuta 2011

Metsästämässä

Viime päivinä olen metsästänyt. Kierrellyt ja kaarrellut, etsinyt ilman että edes tarkkaan tiedän mitä etsin. Ja kuitenkin olen löytänyt.

Kattokruunu olohuoneeseen, jossa meillä ei ole ollut mitään kunnollista lamppua.


Tämä pääsi makuuhuoneeseemme. Tykkään tästä hetki hetkeltä vain enemmän ja enemmän.

Korituoli pikku-ukolle. Lampaantaljat ovat niitä Ikean pieniä taljoja, joita hamstrasimme silloin joskus kahmalokaupalla ja vatsat naurusta kipeinä.

Klassikkoja ruotsiksi.

Saimme myös ostettua peilin. Hinta oli halpa, mutta ihan tinkimisen ilosta tingin sen viiteenkymppiin. Siis kruunuissa. Ajattelin karmit maalata valkoiseksi, puiset kun ovat ja helppo työstää.

Lisäksi löysin pojallemme pienet uimahousut sekä talvihaalarin. Enpähän viitsi näiden hintoja kertoa, melkein hävettää kuinka halvalla saimme kaikki. Makuuhuoneemme lamppu oli Röda Korsetilta ja kaikki muut Arcusmarkkinoilta. Viimeksimainitulla oli muuten jonkin verran suomalaisia. Kuulin että Oulusta olisi ollut viisi linja-autollista porukkaa. Plus sitten omalla autolla tulleet. Juttelin yhden sedän kanssa ja he olivat Kokkolasta ja lähtivät vielä samana päivänä takaisin. Suomalaiset hyvillä apajilla. Erään myyjän ilme oli näkemisen arvoinen kun jutellessa kerroin olevani Helsingistä päin kotoisin. Oletko sieltä asti tullut tänne kirpparille? -Ei, asun nyt täällä. Hahhah!

3 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt hienoja löytöjä ja halvalla. Nuo Gulla kirjat ovat aivan ihania. Olen ne joskus lapsena kirjastosta lainannut ja lukenut. Olen etsinyt niitä kirppareilta jo pitkään mutta vielä ei ole löytynyt. Ne kun saisi koko sarjan, suomeksi!!!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi kuva mis on se korituoli. Ihan ku jostain lehdestä ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, kokeilin vähän sommitella:)

    VastaaPoista