keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Viime päivien kuulumisia

Jaa, yleensä en pidä siitä, että yhdessä postauksessa on monta eri asiaa, mutta nyt tulee sellainen. Ja ilman kuvia, niinkuin kaupan päälle. Nyt kun nettimme siis toimii.

Olimme viime lauantaina suurella kirpputorilla, Arcus fyndmarknad nimisellä. Suuri palloiluhalli täynnä myyjiä romppeineen ja roinineen. Tein hyviä löytöjä enkä yhdestäkään ostoksesta maksanut 100kr enempää. Voetimme kirppiksellä varmaan neljä tuntia ja sen jälkeen kävimme vielä kolmessa muussa kaupassa. Voi, kun olimme sen jälkeen poikki. Ihan vinkiksi vaan niille, joilla on lapsia: kannattaa jättää kotiin. Vaunujen kanssa kulkeminen tuntuu siellä hieman samalta, kuin stockmannin Hulluilla päivillä. Näytän myöhemmin kuvia löydöistäni, kunhan saan otettu niistä kuvia.Tässä on kuvia, joita mieheni sisko on ottanut sieltä.

Viime viikolla meillä oli täällä vieraita, tarkemmin tuttuja, oikeastaan maailman parhaita ystäviä. Vanhempani olivat täällä koko lapsikatraansa kanssa, ja saimme viettää muutaman päivän heidän kanssaan. Yksi veljistäni jäi suomeen ja hänen tilalleen tuli serrkuni. Oli niin mukavaa, vaikkakin hieman lyhyt aika. Kiertelimme kirpputoreja ja eräät pääsivät Märklin kauppaan. Kävimme myös Leos leklandissa. Tulkaahan taas uudestaan!

Viimeksi eilen kävin kaupungilla ja siellä oli monessa näyteikkunassa jouluiset koristeet. Onhan nyt jo marraskuu! Ostin Tiimarista jotain jouluaskartelutarvikkeita ja Röda korsetilta yhden lampun ja jotain tekstiilejä. Illalla kävin mieheni siskon kanssa uimassa ja meillä oli mukavaa. Niin ihanaa oli pitkästä aikaa saunoa oikein rauhassa ja tietenkin myös uida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti