maanantai 27. helmikuuta 2012

Hei, anonyymi

Kiva kun te blogini lukijat jaksatte kommentoida. En tiedä olisiko tässä mitään järkeä, jos en konkreettisesti näkisi, että joku tosiaan lukee juttujani. Yksi asia minua vain mietityttää, enkä oikein tiedä mitä tehdä asialle. Nimittäin te, jotka kommentoitte anonyymisti. Joistakin kommenteista todella huomaa, että se tulee joltakin tutulta, mutta minulla ei ole mitään mahdollisuutta tietää, kuka onnittelee poikaani syntymäpäivän johdosta tai kuka kysyy sitä tai tätä. Ymmärrän, että kaikki eivät halua laittaa nimeään kommenttiin, mutta nimimerkki ei ole niin vaikea. Kaikki tutut, pyydän ja toivon että laitatte jonkun sellaisen nimierkin kommentoidessanne, että edes minä tajuan keitä olette. Onhan se toki kiva tietää onko se naapurin Pirkko vai sukulainen merten takaa. Postikortteihinkin oli ennen vanhaan tapana laittaa lähettäjän nimi.

3 kommenttia:

  1. Moikka! Kerta otit asian täälä puheeksi niin ajattelin nyt sitten kertoa että Julia entisestä koti maastasi on innokas blogisi lukija ja olen myös muutamia kommentteja lähettänyt ja suurimmaksi osaksi vain sen takia että näät että blogillasi on lukijoita:) Mukavaa talven jatkoa!:)

    VastaaPoista
  2. haha, bra skrivet! lite sarkastiskt sådär att postikortteihinkin laitettiin nimen ;P en tiiä jos ennen oo vahingossa laittanut anonyymistesti, mut en tahalla ainaki! :) sul on niin hieno blogi ja aina ihanat kuvat! :)

    VastaaPoista