perjantai 24. helmikuuta 2012

Perusmustaa


Etsin kirpputorilta mustia peruskorkkareita ja mielestäni nämä ovat aika lähellä sitä mitä etsin. Helppo laittaa jalkaan, helppo kävellä(nämä pysyy jalassa) ja kaiken lisäksi nahkaa. En varmaan koskaan ole omistanut näin korkeita, mutta päkiän paksuus hieman "madaltaa" näitä. Kiertelen yleensä kirppareilla, mutta harvemmin löydän kunnon kenkiä. Sellaisia, jotka mahtuvat tai pysyvät jalassa, niillä on hyvä kävellä ja ne ovat kaiken lisäksi hienot.  Tapahtui kuitenkin poikkeus.


Tunnustan, olen kenkäihmisiä. Voisin omistaa kenkiä vaikka kuinka paljon, mutta kai minulla vielä jokunen järjen hiven on jäljellä. Vaatimuksetkin ovat yleensä aika kovat. Kaupasta en uutena osta keinonahkaisia kenkiä, vaikka mikä olisi. Köyhällä kun ei ole varaa ostaa huonoa laatua. Haha! Kunnon kengät kestävät paljon kauemmin kuin PVC-kuorrutetut kertakäyttöjalkineet. Mikäs sen parempaa kuin rehelliset nahkakengät.

8 kommenttia:

 1. kivat kengät ja varmaa kestävät.. :)

  VastaaPoista
 2. Onko tukevat, ite en kyllä ikinä laittas noin korkeita ku ei pysyis pystyssä, toivottavsti et liukastele!!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihmeen tukevat, yllätyin itsekkin. Tukevuus oli yksi syy minkä takia uskalsin ostaa. Ja hinta, 45kr.

   Poista
 3. ostin joskus 25 vuotta sitten tollaset PVC kuorrutetut kengät, maksoivat 5 markkaa. Käytin niitä ihan joka päivä, kesät talvet, marjametsästä häihin, luutulla vaan pyyhin välillä. Kestivät 8 vuotta. Nahkaisia sellaisa en ole vielä löytänyt. Ja naisten kenkiä ei muutenkaan aa, kuin jotain outoa mallia, jonka koko olisi sopiva. Koot loppuu 42een.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisiakin kokemuksia:). Itselläni on aina keinonahkaiset kengät hajonneet nopeasti ja kuluneet ihan ruman näköisiksi. Oli sitten hyvänlaista keinonahkaa! Juu, itselläni on keskivertokoko kengissä, joten on aika helppo löytää kenkiä. Isompia kokoja on tosiaan vaikea löytää.

   Poista
 4. Kiva että oot löytäny tukevat kengät ja vielä noin halpaan hintaan!:) Ystäväni löysi myös muutamalla eurolla hyvät talvi saappaat jotka on palvellu mahtavasti, joten kyllä kirpparit kannattaa!:)

  VastaaPoista
 5. moikka! hienot kengät! ootko saanu multa sähköpostia? laitoin jokin aika sitten mut et oo vastannut..:) t. lode

  VastaaPoista