torstai 31. toukokuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää, rakkaani!


Tänään mieheni täytti vuosia. Hän toi minulle äitienpäivänä kahvit aamulla sänkyyn, mutta minä jaksoin tuskin murahtaa vällyjen alta "hyvää työpäivää" kun hän aamulla lähti töihin. Hän ansaitsisi kyllä enemmän. Minun rakas, pikku-ukkoni! Päivällä kunnostauduin ja siivosin ja puunasin kotona, vein pari laatikollista talvivaatteita ullakolle ja imuroin ja tiskasin ja leivoin, kävin kaupassa ja sitten mieheni tulikin kotiin. Syntymäpäiväruokaa, tortilloja, nautimme hänen perheensä kanssa. Sain päivällä idean tortilloista ja poljin kauppaan vauhdilla tummien sadepilvien vahtiessa metsän takaa menoani. Loppujen lopuksi tänään ei sitten satanut ollenkaan.


Kana- ja jauhelihatäytteellä. Onhan tässä vähän muutakin kuin lihaa.


Innostuin myös leipomaan. Aikaisemmin puhuimme, että emme tekisi kakkua, kun olemme viime aikoina syöneet kakkua ihan joka välissä, mutta. Onko synttärit mitään ilman kakkua?


Jäädytetty juustokakku, lämpimän vadelmakastikkeen kanssa. Vie kielen mennessään ja helppo valmistaakkin. Jos joku arkailee liivatejuustokakkujen tekoa, tämä on hyvä vaihtoehto, sillä liivatteita ei tarvitse lainkaan.


Pääsi vähän sulamaan, pelastimme kakun takaisin pakkaseen. Eräät meinasivat olla liian nopeita ja huusin hätäisesti kameran takaa "Ei, älkää koskeko siihen vielä! Mä haluun tästä kuvan, siis tästä ku tää valuu." Kai jonkinlaista hulluuttaa tämä valokuvaaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti