lauantai 29. syyskuuta 2012

Löytölauantai


Suuntasimme tänään heti aamupalan jälkeen kirpputorille. Coop Areena oli täynnä myyjiä ja koko tapahtuma ylitti odotukseni. Olen nimittäin jostain syystä oppinut hieman skeptiseksi uusille kirpparitapahtumille. Järkeilin kuitenkin, että jos myyntipaikka maksaa 400kr niin ei siellä pelkkää romua voi myydä. Tuohisen ja punotun kassin löysin jo aikasemmin punaiselta ristiltä. Kaikki muut on tänään tehtyjä löytöjä. En aina jaksa päivitellä kaikki kirppisjuttuja, mutta nämä löydöt olivat kyllä vertaansa vailla. Hieman huopatossujen ja lapikkaiden kohdalla mietin, raaskinko laittaa niihin kahtakymmentä kruunua. Siis yhteensä. Sama myyjä myi vauvanvaatteita 5kr kappale sekä tuon sinisen kassin 15kr. Juuri tuon kokoista laukkua kun olen etsinyt, nyt vain sairaalalukkua pakkaamaan. Henkarit ovat vanerisia lastenhenkareita. Niitä kun ei koskaan ole liikaa..


Samasta pöydästä löysi mieheni nahkatakin kolmellakympillä. Yhdet pikkuiset luistimet ostin pojallemme myös.


Aikaisemmin tällä viikolla punaiselta ristiltä tarttui mukaani saappaat pojalle, kun entisissä oli hervoton reikä.

Tästä päivästä tuli todella hyvä mieli. Kaiken ei tarvitse maksaa niin paljon ja tuntuu ihan että asiat siunaantuu jos ei muuten. Ei tavara tee onnelliseksi, mutta jos jotain oikeasti tarvitsee, niin sillä on merkitystä, montako nollaa hintalapussa on.

3 kommenttia:

  1. åh, wow! en tienny et oli kirppari siel! voivoi.. ehkä íhan hyvä se :P hehe ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi - löysin jotain kautta tänne. Tuo tuohinen kassi on aivan ihastuttava, ja kirppislöytökin vielä - wau!

    Vieläkö teillä olisi tarvetta käytetyille kestovaipoille? Täällä ei tällä hetkellä vaippaikäisiä, ja olenkin pohtinut löytyisikö joku jolla olisi tarvetta. On harsoa, sisävaippaa, taskuvaippaakin.

    VastaaPoista