lauantai 22. syyskuuta 2012

Vauvan varalle


Pesemistä ja silittämistä. Korisängyssä ovat sisarukseni nukkuneet ja viimeksi poikamme. Äitini on aikoinaan ommellut nämä kankaat.


Vaatteita lipaston laatikossa. Suurin osa on äitiyspakkauksesta saatuja ja kirpparilta ostettuja. Tällä kertaa en saa vauvalle mitään pakkausta, sellaista kun ei täällä ruotsissa ole tapana. Mutta siis edellisen pakkauksen vaatteita.


Sukkia, lapasia, myssyjä, tossuja. Rasvaa, liivinsuojia, vaippoja. On vauvalla varusteet.


Sitten nämä harsot. Todella hyviä vauvan pulautukseen! Pieniä kevyttopahaalareita on varmaan kolme ja taustalla pilkoittaa sininen kantoliina sekä rintapumppu. Vaikka viimeksi maito tuli yli äyräiden, en silti tykännyt käyttää pumppu, vaan lypsin käsin. Saa nyt nähdä kuinka maito virtaa tällä kerralla:). Muistan, kun olin poikamme kanssa kaupungilla ja ihmettelin kun vatsassa tuntui yhtäkkiä märkää. Juoksin äkkiä vessaan ja riisuuduin kaikista takeista ja kaulaliinoista. Koko etumus oli aivan märkänä ja liivinsuojat...niin, no, kyllä ne toimii niin kauan kun ne vaan muistaa vaihtaa tarpeeksi usein.

5 kommenttia:

 1. Tuo vaihe oli niin ihana :) En pysynyt laskuissa miten monta kertaa viikkasin ja järjestelin ihanat pienet vaatteet uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Jopa silitin vauvan vaatteetbodeja myöten, vaikka muuten olen todella laiska silittämään yhtään mitään.

   Poista
 2. hei ihanaa kohta teille syntyy vaaveli<3
  milloin olikaa tarkka laskettu aika?
  terv.mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 21.10 on eräpäivä:). Vois mun puolesta tulla aikasemminkin.

   Poista
 3. okei:) meidän epin syntymäpäivä on 21.10

  VastaaPoista