perjantai 19. lokakuuta 2012

Onko liian aikaista?Nyt naapurini varmaan ajattelevat, että raskaushormonit ovat laittaneet tuon rouvan pään sekaisin ihan tosissaan. Ripustelin tässä muutama päivä sitten jouluvaloja meille kotiin! Enkä mielestäni ole yhtään liian ajoissa; pihakuusessamme loisti viime joulun jouluvalot kesäkuun alkuun. Sitä paitsi joulu on vain muutaman päivän vuodessa ja täällä on jo niin pimeää, että jotain piristystä pimeneviin iltoihin kaipaan. Mikä sen parempi kuin kaunis tähti ikkunaan loistamaan. Kun ajelimme eilen kotiin, katselin josko joku muukin olisi saanut joulukärpäsen pureman ja laittanut tähden ikkunaan, mutta yhtäkään en nähnyt. Niinpä kutsun valojani jouluvaloiksi vasta marraskuun alusta, jos joku ihmettelee.

Oikeastaan nautin, kun saan tehdä asioita hieman eri tavalla kuin muut, vähän hötkäyttää koiriaan ulkoiluttavia mummoja. Kaikella tietenkin rajansa, mutta tämän lasken kuitenkin aivan sopivaksi. Täytyihän ne talvirenkaatkin jo vaihtaa autoon, miksei sitten jo tähteä ikkunalle.

4 kommenttia:

 1. Et ole yhtään liian aikaisessa. Naapuriparvekkeella on jouluvalot loistaneet jo syyskuun ekasta päivästä lähtien.

  VastaaPoista
 2. Pitäsköhän munkin kaivaa ainakin tuo tähtivalo... ihan vaikka matkimismielessä =P

  anne

  VastaaPoista
 3. mietin ihan samaa, et josko jo ripustais ulos tuijiin pienet kirkaat led-valot. Sisällä mulla on olkkarin katossa valokranssi ja seinällä kelotikuista tehty valokranssi, eikä yhtään häiritse. Tänään Sinellissä ja Sinooperissa ihasteltiin tätisi kanssa joulukortteja ym. ihanaa jouluksi. Ihanaa, kun joulu tulee!!

  VastaaPoista