torstai 11. lokakuuta 2012

Pitkällä kävelyllä


Veimme yhdelle höpönassulle postia suomeen päin. Olin taas myöhässä, niin että saatte odottaa postia todennäköisesti vasta maanantaina...


Kurre hyppeli puissa ja mieheni sai ikuistettu tuon liukasliikkeisen söpöläisen.


Tällaiset on näkymät maahan päin. Kengät on siellä jossain. 


 

Kiva kun joku muukin ottaa välillä meidän perheessä kuvia. Näkee sitten vuosien päästä miltä minäkin olen joskus näyttänyt. Osa näsitä kuvista oli siis mieheni ottamia, ihastuin erityisesti tähän viimeiseen kuvaan.

Meidän pitkä lenkkimme oli 200m poispäin ja samat takaisin. Tuntuu että vaakatasossa on nykyään helpoin hengittää ja yhdelle päivälle voi suunnitella yhden asian. Kauppaan, kirpparille, metsään, pyykinpesua tai siivoamista. Sitten onkin loppupäivän valmis nukkumaan kahdet päikkärit. Nukahdin tänään kun yritin laittaa poikaa päiväunille(poika ei tietenkään nukahtanut) ja nukahdin uudestaan kun menin vain makoilemaan sohvalle. Unen pöpperössä huomasin kuinka poikamme kiipesi selkäni taakse ja nukahti puoliksi päälleni. Nukuimme siinä sitten oikein kasassa.

4 kommenttia:

 1. älskar att läsa din blogg! måste hålla finskan levande så att säga.. :)
  en sak; säg till om du/ni behöver hjälp med något, städning, bakning eller barnvakt eller vad som helst, jag hjälper gärna till! både nu innan bebben kommer och efter! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kun tietää joitain keneltä uskaltaa kysyä apua jos on tarvis.

   Poista
 2. Hihi åh så fint med mumintrollet på brevet :) Hoppas allt är bra med dig!
  Kram Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Jo, allt är bra med mig. Brevet var till min lillebror som fyller år:)

   Poista