lauantai 23. helmikuuta 2013

Onnea 3-vuotias!


Eilen poikamme täytti kolme vuotta. Päivä oli niin täynnä hulinaa, että onnittelen täällä hieman myöhässä. Pojalla ei ollut muuta toivetta lahjaksi kuin autokakku. Joka ilta viime kahden viikon aikana hänellä oli asiaa äidille tai isille. "Äiti, miulla on autokakku asiaa" "No kerro." "No mie sanoin jo!" Aina kun pojalta kysyi, mitä hän haluaa synttärilahjaksi, niin vastaus oli: Autokakku. Ei mielestäni ollut kovin vaativa, joten minähän pistin toimeksi ja väkersin sen autokakun. Yhtenä iltana, yön myöhäisinä tunteina, syntyi sitten radio-ohjattava formula auto.


Kakun kokosin edellisenä päivänä ja koristelin synttäripäivänä. Koristeet olin siis tehnyt kuitenkin etukäteen. Kaikki muu on marsipaania, paitsi mustat osat on pyöritelty käck-lakritsatoffeepatukoista. Yllätyin kuinka kivaa on marsipaanin muotoilu! Huomasin kuitenkin, että kertakäyttöhanskojen kanssa ei homma olisi ollut yhtä tahmaista. Inspiraation tähän koristeeseen sain tästä ihanasta blogista, aivan huippuja kakkuja.


Ilta oli mukava ystävien kanssa. Liian harvoin on meillä vieraita. Pojan ilme kakun nähdessä oli myös näkemisen arvoinen, taisi olla mieluinen. Lapsen synttäreitä vaan on niin kiva järjestää. Myös kivoja lahjoja hän sai, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää.

5 kommenttia:

 1. Todella hieno kakku!!! Onnea pikku-miehelle!

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköinen kakku! Onnea vielä.

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku ja onnea pienelle serkullemme näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille:). Itekki olin tosi tyytyväinen tulokseen. Ja poika kans.

  VastaaPoista