perjantai 22. maaliskuuta 2013

perjantaiTuntuu, että tämä hullunmylly ja hyrskyn myrsky ei vain koskaan lopu. Olemme hieman järjestelleet pojalle omaa huonetta ja tavaraa on nyt joka puolella. Teimme toisesta makuuhuoneestamme pojallemme leikkihuoneen ja puolet siitä on minun käytössä ompeluun ym. askarteluun sekä mieheni perhosidontaan. Se pojan puoli huoneesta on kutakuinkin siistissä kunnossa, mutta oma puoleni on aivan kauhea. Sitten päälle vielä pyykit, tiskit.... huh, välillä on vain pakko lähteä jonnekkin, ettei hommat kaadu niskaan. Sellaista se arki kuitenkin varmaan, toivottavasti ainakin jollain muullakin on. Jos pakollisten hommien lomassa ei tee jotain kivaa, ei sitä aikaa siihen mistään löydykkään. Niin kuin pieneksi esimerkiksi voi vaikka valokuvata, kylvää rairuohoa purkkiin, tai ottaa tauko olkkarin sängyllä pikkusiskon kanssa ja lukea kirjaa.

Kiitos Minna ohran siemenistä, meni samantien molemmat pussit. Kunhan ruoho on itänyt, näytän minkä pellon me kylvimme:). Hyvää viikonloppua vaan kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hirmu kivan näkönen toi ruoho purkissa, ite kylvin iittalan tuikku kippoihin, saa nähä minkänäkönen loppu tulos..:)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo ruohopurkit. Kiva, että tykkäsitte yllätyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Tommonen on kiva viedä vaikka tuliaisena, kansi kiinni ja kaunis nauha ja matkaan. Eikä tarvi pelätä, rönssääntyykö ruoho.

   Poista