tiistai 21. toukokuuta 2013

Phuuuh...mutta mukavaa

Mikä päivä meillä eilen oli! Melkein kaksi viikkoa olemme olleet aika eristyksissä, vain muutamia tuttuja nähneet ja pysyneet  kotona, kun on olemme olleet kipeänä. Eilen sitten teimme pienen loppisrundan ja kiersimme muutaman kirpparin täällä kaupungissa. Ainakin niin oli tarkoitus, mutta reissumme vähän venyi ja kun illalla olimme kotona, olimme käyneet muutamalla kirpparilla, Maxissa syömässä, Blomsterlandetissa, Växtriketissä kasvi- ja multaostoksilla, Barnens husistä löytyi pojalle myöhäinen synttärilahja (tuli lahjakortti käytetty), ÖoB myi meille parvekelaatikot ja Ica Max ruokaa. Olimme pois kotoa melkein seitsemän tuntia ja kotiin tultuamme ihmettelin, miten lapset jaksoivat. Nuorempi nukkui parit päiväunet ja vanhempi ei enää aina päivällä nukukkaan. Mutta tyytyväisenä he olivat mukana, ihanat muruset. Päivä porskutettiin muiden paitsi nuorimmaisen osalta pikaruualla, mutta tänään syödään sitten kotiruokaa. Kerkesinkin jo tehdä mango- sekä banaani-päärynäsosetta vauvalle. Maistakaa tuoretta mangoa, niiiiin paljon parempaa kuin purkkisose.

Viime viikolla pääsi seinälle pari kirppislöytöhyllyä. Tomaatit on vähän veeeeenähtäneet.

Tässä alla vielä synttärilahja Legoja sekä kirpparilta löytynyt lempparisarjaan kuuluva kirja sekä juna. Taisi pojalla olla eilen vähän niinkuin toinen joulu ja synttärit:).


2 kommenttia:

  1. Är dom stora tomaterna av en annan sort? Mina är inte så stora.. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kyllä sulla varmaan on samoja. Meilläki osa on paljon pienempiä, vaikka samaan aikaan kylvin. Noi on alusta asti ollut aika isossa ruukussa. Sun kannattaa laittaa tomaattisi isoon ruukkuun ja antaa lannotetta. Luin jostain että saa olla kymmenenkin litran ruukku, mutta luulen että pienemmälläkin selviää.

      Poista