keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vähempi parempi

Luin tässä hetki sitten erään älyttömän hyvän kirjan: Växla ner, kirjoittanut Karin Lilja. Näköjään se on myös suomeksi: Vähempi parempi. Kirjailija laittaa kulutuskulttuurin nurin ja sainkin kirjasta monta hyvää vinkkiä omaan rahankäyttöön. Ymmärrän nyt hieman paremmin miehiä, jotka kerran vuodessa (tai harvemmin) käyvät kaupassa ja ostavat viisi samanlaista paitaa, maksoi sitten mitä maksoi, mutta mieleisensä sai.

Tässä siis sama kirja suomeksi ja ruotsiksi. Suosittelen!


7 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki! :) Meenkin heti kirjastoon... -L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa. Antaa vähän ajateltavaa kaiken kulutushysterian keskellä:).

   Poista
 2. Hyvä vinkki! Lainasin kirjan ja olen sivulla 25. Tähän asti mielenkiintoinen ja käy yksiin omien kokemusten herättämien ajatusten kanssa. :) katsotaan kuinka jatkuu, kun taas ehtii lukea pidemmälle. -L

  VastaaPoista
 3. Se ei näyttäny tota aiempaa viestiä eikä sun vastausta ni sit kirjotin ton viestin uudestaan. No nyt niit on sit kaks. :D joo on tosi "kaupallinen".. siks mäki varmaa lainasin sen kirjastosta haha ;) ja voi olla että ne, joiden todella hyödyttäis toi lukea, tarttuu siihen vasta sit kun ja jos joskus "täytyy".

  VastaaPoista
 4. Eli ei ehkä tavoita niinkään varsinaista kohderyhmää vaan enemmänkin samoin ajattelevia. Tai mist mä nyt tiiän kenelle se varsinaisesti on suunnattu.eikä sillä nyt mitään väliä itseasiassa ookaan. Jos se onki sen päiväkirjamerkinnät et itelleen muistiinpanoja (mä oon vähä liian väsyny kirjottamaan tänää enää mitää)
  Ootko muuten innostunut raw-foodista? Mä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä, ihan tosia noi sun mietteet. Kaipa se on sellasille suunnattu jotka haluu elämääänsä enemmän;). Mä sanoin että kaikkien, ketkä muuttaa pois vanhempien luota, pitäis lukea tän ja sitte vielä niiden vanhempien kans. Raw kiinnostaa, mut en varsinaisesti oo kokeillut itse mitään. Pitäis varmaan maistaa ensin jonku tekemää, että sais niinku tosi positiivisen kuvan siitä:).

   Poista