tiistai 1. huhtikuuta 2014

Jämäpannu ja pillipulputukset

Tänne ei kuulu mitään, arki on välillä ihan tappavan tylsää, mutta onneksi on nää hetket kun molemmat lapset nukkuu. Söimme tossa yhtenä päivänä jämäpannua ja lapsilla oli maitolaseissa tapansa mukaan pillit. Kunhan toi paketti loppuu niin uusia ostetaan sitten...joskus. Ootteko muuten huomanneet, että poikien vaatteet kaupassa on usein ihan mielettömän synkkiä? Mustaa, harmaata, tummanvihreetä, tummansinistä.  Ja sitten tyttöjen vaatteet hohtaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Kurkatpaaka ensi kerralla myös sinne tyttöjen rekkiin, on nimittäin ihan samasta trikoosta ommeltuja paitoja, vähän vaan iloisempia värejä. Niin kuin toi Teddyn pilkullinen paita, joka passas erinomaisesti kirpparipöksyjen kaveriksi. Kiva kattella näitä kuvia, kun noi sotkut tuolla taustalla on sillei sumeena, eikä ne tarkennu vaikka kuinka yrittäis tuijottaa. Katse kohdistuu vaan vaan niihin tärkeisiin, omiin lapsosiin ja kuihtumiskuolemalta pelastettuun huonekasviin.


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mutta on kyllä pojillekin mun mielestä värejä.. Ainakin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ehkä riippuu millon sattuu olemaan kaupassa. Just tolloin oli ihan synkkiä värejä ja oikein väriä lähdin hakemaan talven pimeisiin päiviin:).

   Poista
 2. Kuule Henna. Se tappavan tylsä arki pienten lasten kanssa on ihan parasta. Ainakin siltä tuntuu nyt, kun omat 'pienet' ovat jo aikuistumassa... ;-) Nauti joka hetkestä!
  T. Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3! Eiköhän näitäki aikoja haikaile vielä joskus takas... Yritämpä nauttia tai kyllähän mä nautinki, jos en koko ajan niin ainakin ajoittain. Tunnetaankos me muuten:)?

   Poista
  2. Hei. En tunne sinua, vaikka näin 'tuttavallisesti' kirjoitinkin. Tosin pitkään blogia lukeneena alkaa melkein tuntua siltä. Tiedän kyllä sinut ulkonäöltä ja voin moikata jos joskus törmätään...

   Poista
  3. Okei:). Moikkaa ihmeessä jos törmätään!

   Poista