keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Oikein kermainen keitto


Pilko kattilaan kaikenlaista mitä vihanneslaatikostasi löytyy. Tässä on perunaa, porkkanaa, palsternakkaa, kesäkurpitsaa ja sipulia. Anna kiehua kypsäksi mahdollisimman vähässä vedessä.


Kaada osa keitinliemestä erilliseen kulhoon ja soseuta koko kattilallinen sosesauvalla. Mausta suolalla, ripauksella valkopippuria, palalla koskenlaskija-sulatejuustoa tai lorauksella kermaa. Jos keitto tuntuu soseuttamisen jälkeen liian paksulta, voit lisätä siihen pois kaatamaasi keitinlientä. Tarkista vielä maku.


Paista lisukkeeksi pekonia ja herkkusieniä. Myös keitetyt kananmunat tai krutongit ovat todella hyviä.


Ihanaa ruokaa pimeisiin iltoihin. Tämä sopii myös koko perheelle ja on sekä terveellistä että sikahyvää. Tulee ihan nälkä kun katson näitä kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti