torstai 16. tammikuuta 2014

Vois lämmittää talvipakkasella

Nyt kun elohopea on tippunut miinus pariinkymmeneen, on ihana katsella viime kesän kuvasatoa ja haaveilla pois lämpimään.


Nu när det är så kallt ute, är det kul att kolla genom bilderna jag tog i somras. Jag drömmar mig bort till värme.

7 kommenttia:

 1. Kesästä haaveilen minäkin täällä pakkasessa. Tuo yksi kuva on ihan mun työpaikan nurkilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä kauppahallissa piipahdettiin (tai no piipahdettiin. Hetki jos toinenkin siellä vierähti vaikka moni putiikki oli kiinni kesällä)

   Poista
 2. Täälläkin on ollut aika kylmä koko viikko! Juuri nyt on -18,1. Ensi viikoksi on luvattu pakkasia myös, mutta ei vissiin yhtä kylmää joka päivä ainankaa. Minä kun tykkään talvesta mutta kun autolla pitä mennä töihin niin ois ihan kiva jos ei ois niin kylmä. Ja minkäin odotan kesää ihan innolla nytten! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mäki tykkään talvesta, mut pitäis olla vielä lämpösemmät vaatteet että sais ilon ihan täysillä irti. Nii, autoo ei oo niin kiva käynnistellä ja raaputella pakkasilla. Onks sulla nahkahanskoja? Ne on ihan mainiot kylmää rattia vasten, tosi hyvä pito mut pitää sormet suht lämpösinä. Joo, varmaan monesta syystä odotat!

   Poista
 3. Tuolla töissä kun on ulkona lasten kanssa tulee helposti kylmä jos ei liiku välillä. Vaikka onki mielestäni ihan lämpöset vaatteet. Tänä kun kävelin tohon meidän lähikauppaa niin ei oikeen tullu kylmä kun liikku kokoajan. :) Ei mulla nahkahanskoja ole, vaan käytän ihan sormikkaita kun ajan autoa. Siinä ratissa on sellainen karvajuttu niin se on myös hyvä. :) No, oikeestaan yhdestä isosta syystä, että kultani tulee kotia. <3 Onha kesä ihan kiva muutenkin mut toi on suurin syy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks se karvajuttu oikeesti hyvä, tai siis eiks semmonen oo vähän vaarallinen? Tai no, mä en aja autoa niin enhän mä tiedä:D.Joo, ihana talvi mut ihana ku sit tulee kesä:).

   Poista
 4. Ei mun mielestä se ole mitenkään vaarallinen. Mulla ei ole ollut ongelmia ainankaa. Mielestäni on toiminut ihan hyvin ja luulen että se lämmittää myös koska ajan aina sellasilla ohuemmalla hanskoilla, eli sormikkailla. :) Ihana kun aamulla kun lähtee töhin niin ei enä ole niin hirveen pimeetä, tänä en edes käyttänyt pitkiä kun ajoin siellä pikkutiellä. Päivät tuntuu nyt paljon pitemmälle. Ja aurinko näkyy taas välillä.. Tosi kiva, kyllä se keväät kohta tulee. :P

  VastaaPoista